visszaakezdolapra sok

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Charles Music Művészeti Produkciós Közhasznú Nonprofit Kft. 2007-es alakulása óta, hosszú évek kitartó munkájának és tapasztalatának eredményeképpen folyamatosan és dinamikusan fejlődő előadó-művészeti szervezet.

Céljaink a magyar zenei kultúra művelése, értékeinek megőrzése, ápolása, zenei kiadványok létrehozása, magas színvonalú művészi értékekkel bíró élőzenei koncertek, fellépések megvalósítása.

A létrehozott zenei produkciók által a klasszikus és a jazz zene műfaján keresztül, a lakosság zenei ízlésének fejlesztése, koncertjeink széleskörű nyilvánosságra hozatalának elősegítése minden korosztály részére.

A Charles Music saját kamarazenekart tart fent, amelynek alapítója és művészeti vezetője Nyári Károly Lyra-díjas zongoraművész, Győr díszpolgára.

A zenekar "missziója" maradandó kulturális értéket létrehozni és fenntartani.

A koncertek alkalmával repertoártól függően a zenekar különböző formációban lép színpadra, a big-band felállástól a vonósokkal bővített szimfonikus zenekarig. 

A kamarazenekar több éves sikeres működése tette lehetővé, hogy 2016-tól Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar néven folytatja tovább működését.

Koncertjeinket évről-évre egyre több néző látogatja, így egyre nagyobb befogadóképességű helyszíneken rendeztük meg produkcióinkat.

Látogasson el Ön is koncertjeinkre!

Tisztelettel:

956 alairas

LÁNYI EDIT
Ügyvezető Igazgató

charlesmusic logo 2

Charles Music Művészeti Produkciós Közhasznú Nonprofit Kft.

Mobil:  +36 20 937 7462 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Készítette: